Hada Labo Serumi

Hada Labo Super Hydrator Lotion

December 24, 2018Jelena Matovic

Uvek sam u potrazi za proizvodima za hidrataciju lica koji će biti lagani, a učiniti kožu maksimalno hidriranom i dati joj onaj "plump" efekat. Kada sam ugledala ovaj proizvod delovao mi je kao sjajan kandidat za tu ulogu i dala sam mu šansu zbog sjajnog odnosa cene i količine koju dobijate.

Hada Labo je brend koji nam stiže iz Japana i nudi niz proizvoda za negu lica, a zajedničko im je to da se baziraju na visokoj hidrataciji kože.

Super Hydrator ima vrlo lepu ambalažu, minimalnog dizajna sa crvenim detaljima i srebrnim poklopcem. Ništa što značajno utiče na dejstvo proizvoda, ali padam na lepa pakovanja. :)
Ima pumpicu za doziranje proizvoda, što obožavam, i sadrži ogromnih 150ml. To me je vrlo iznenadilo i jedan je od okidača pri odluci da kupim ovaj proizvod.


Sastav: Aqua, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxyethyl Cellulose, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Sodium Citrate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol.


Tekstura proizvoda je vrlo retka, vodenasta, providna i bez mirisa. Jako mi se svidelo to što ne sadrži nikakve parfeme jer oni u proizvodima nemaju nikakvu ulogu što se tiče nege kože, čak je mogu isušiti, već su tu samo za taj "doživljaj" pri korišćenju proizvoda. Znam da će se ovo svideti svima vama sa osetljivom kožom lica.

Šta kaže proizvođač?

Japanski proizvod br. 1 za negu lica. Lagani, vodenasti gel sadrži kompleks tri tipa hijaluronske kiseline. Prodire u najdublje slojeve kože i tako sprečava dehidrataciju. Usporava proces starenja. Zahvaljujući laganoj teksturi ne ostavlja nikakav trag i odlična je podloga za šminku, a namenjen je svim tipovima kože, čak i najosetljivoj. Bez parfema, boja, parabena i mineralnih ulja.
Način upotrebe: umasirajte nekoliko kapi na čisto lice, može i više puta dnevno.

Moj utisak

Ono što me je kupilo, a već sam navela, jeste ambalaža. Obožavam dizajn i to što proizvod ima pumpicu. 
Proizvod je vrlo lagan, i veoma se brzo upija u kožu. Jedna pumpica je dovoljna za celo lice + još jedna za predeo vrata i dekoltea. To što ne sadrži miris je sjajno i iako nemam osetljivu kožu, veoma mi prija. 
Sjajan je kao podloga za večernju šminku jer ostavlja kožu nemasnom i glatkom. Za dnevnu negu vam on samostalno nije dovoljan (što je i normalno), već bi bilo dobro da ga kombinujete sa hidratantnom dnevnom kremom i/ili kremom koja sadrži SPF zaštitu (da, bez obzira što je zimski period :))
Količina od 150ml je neverovatna i verujte mi da ćete ga trošiti jako dugo. Moja bočica koju sam kupila pre tačno godinu dana je tek sada pri kraju i kupila sam novi da ga imam u zalihama jer je trenutno na sniženju - 1199,00 dinara dok mu je redovna cena 1999,00 dinara. Vredi platiti i punu cenu jer, kao što sam navela - militraža + dejstvo.

Cena: puna 1999 dinara, trenutno snižena 1199 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta, ocena: 5/5,
Ambalaža: 5/5,
Dejstvo: 5/5,
Konačna ocena: 4/5

Da li ste isprobali ovaj ili neki drugi Hada Labo proizvod? Koji biste mi preporučili? Pišite mi! :)


You Might Also Like

0 коментара

Contact Me