Schwarzkopf Stilizovanje

Schwarzkopf - Taft 3 Weather Fullness Thickening spray

March 22, 2016Jelena Matovic

Testiranju ovog proizvoda iz New in posta (klik, klik), sam se najviĆĄe radovala, jer kada se pomene proizvod koji daje volumen i gustinu kosi, prva sam u redu da ga kupim. Moja kosa nije retka, duga je, ravna, nefarbana, sama po sebi zdrava, osim krajeva koji postanu izraĆŸeniji ukoliko tretiram kosu preglom ili figarom. Kako je ravna i duga, teĆĄka je i gravitacija čini svoje, tako da nekada izgleda beĆŸivotno i kao da joj fali malo volumena, pa samim tim poseĆŸem za ovakvim proizvodima.
Proizvod je smeĆĄten u plastičnu ambalaĆŸu od čvrste plastike, klasičnu za sprejeve. Količina proizvoda koju dobijate je 150 mililitara.

Sastav: Aqua, VP/VA Copolymer, PEG-8, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Panthenol, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Pantolactone, Benzyl Alcohol, Biotin.


Pumpica zaista savrơeno radi, ne rasprơuje previơe proizvoda i lepo ga raspoređuje.


Sam sprej je providan dok je miris proizvoda prijatan. Nije da sam oduĆĄevljena istim, ali je okej. 


Ć ta kaĆŸe proizvođač? 

Fullness ultra jaki sprej za bujnost kose. Za primetno bujnu kosu. Efekat bujne kose tokom 48h. Inovativna formula sa biotinom i Boost kompleksom za dugotrajno učvrơćivanje i bogatu teksturu. Naneti ravnomerno od korena do vrhova na isfrotiranu kosu, osuĆĄiti fenom i oblikovati po ĆŸelji. Ne prskati u oči.

Moj utisak

Ono ơto me je odmah zabrinulo, ơto me zabrine prilikom koriơćenja svakog proizvoda za kosu ovog tipa, jeste, da će učiniti kosu masnom i teơkom. Kako proizvođač navodi, proizvod se nanosi na koren kose, ơto mi se nimalo nije svidelo, ali kada je proizvod koji obećava puniju i bujniju kosu u pitanju, nekako je i logično.
Koristeći ga na taj način, svideo mi se efekat, a ono ơto me najviơe brinulo je na kraju ispalo super. Uzmite u obzir da sam za pranje kose koristila Bioten ơampon za dubinsko pranje, a sa nekim baơ hranljivim ơamponom (koji ja ne koristim), ne znam kako bi se pokazao. Kosa je zaista dobila na gustini, bila je punija i na izgled i na dodir, blago izdignuta u korenu, nije bila ulepljena ni najmanje, a ni masna. Ono ơto sam primetila je to da kosa ne bude toliko glatka kao inače, već dobije lagani omotač, ali ne oduzima sjaj kosi.
Efekat koji stvara na mojoj kosi traje oko 2 dana, kao ĆĄto je i naveo proizvođač, nakon čega počinje da bledi zbog samog čeĆĄljanja kose. Ono ĆĄto mi se nije svidelo je to ĆĄto proizvod sasvim lepo radi kada ga nanesete, osuĆĄite kosu itd, ali već nakon nekog vremena kosa počinje polako da se mrsi i sve ju je teĆŸe rasčeĆĄljati. Tako da, lagano ga koristite, ne preterujte u količini i radiće super. Dozirajte ga iz pranja u pranje i shvatićete koja je količina za vaĆĄu kosu optimalna,

Ocena: 4/5

Cena: oko 350 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Koliko često vi koristite ovakav tip proizvoda i da li vam je uopơte potreban? Ako da, koji biste mi preporučili?

You Might Also Like

2 ĐșĐŸĐŒĐ”ĐœŃ‚Đ°Ń€Đ°

  1. Koju kameru koristiĆĄ? Odličan blog, inače! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trenutno za fotografije koristim telefon Alcatel POP 3 5025D, 8mp kamera. :)
      Hvala ti. ♥

      Delete

Contact Me