Alverde Aura

#3 Empties - Potrošeni proizvodi

July 23, 2017Jelena Matovic


Nakon duže pauze ponovo vam pišem o potrošenim proizvodima! Pauza je trajala jer sam uglavnom trošila iste proizvode, ali je bilo i nekoliko varijacija o kojima možete čitati kratke utiske u nastavku.
Lice


Avon Conditioning Eye Makeup Remover lotion - koristila sam ga za uklanjanje i jače i svakodnevne šminke oko očiju. Deluje mi pomalo nezgodan za korišćenje jer je u pitanju losion, pa kao da razmaže šminku, a tek onda ukloni. Ostavljao je masan film na koži koji mi se nije svideo nimalo. Takođe, nije se sjajno pokazao sa jačom šminkom. 

Bioten Skin Moisture Cleansing gel for normal/combination skin - obožavam ovaj gel za umivanje, naročito u ovom, toplijem periodu godine, dok mi je tokom zime prejak. Sjajno miriše i čisti kožu, a o njemu detaljno možete čitati OVDE (klik, klik).

Bioten Skinnergy Refresh it! moisturizing creme-gel  - takođe sam pisala zaseban post i možete ga pročitati OVDE (klik, klik).

Balea Sanfte Waschcreme - o ovom proizvodu planiram da vam pišem zaseban post. Veoma je povoljan, sjajan za jutarnje umivanje i pogodan za dehidriranu kožu. Već sam kupila drugu bočicu!

Eveline Cosmetics SOS for very dry skin Pro-regenerating gel mask -  proizvod kome se iznova i iznova vraćam. Lagana je, gelaste teksture i sjajno osvežava i hidrira kožu. Više o njoj, ali i drugim Eveline maskama u posebnom postu OVDE (klik, klik). 

Ruke/telo


Balea Melkfett Ringelblume - ovu mast od nevena sam koristila kada mi je koža bila nešto suvlja nego inače. Sjajna je za celo telo, kao i za zanoktice i usne. Moja mama ima suvu kožu i obožava je!

Fitogal Specijalna Glicerinska krema - ovaj proizvod uglavnom koristim samo za stopala i sjajan je! O ovoj povoljnoj, a efikasnoj kremici sam vam pisala OVDE ( klik, klik). 

Krauterhof vazelin - takođe sam ga koristila kao prethodna dva proizvoda, na celom telu za milion različitih upotreba. Jako sporo se troši, a sjajan je. O njemu, kao i o prethodnom proizvodu, možete čitati OVDE (klik, klik).

Avon Senses Garden of Eden after shower muse - ovaj proizvod mi se činio jako praktičnim zbog pumpice, a i lepo mi je mirisao u katalogu. Sam mus je čudne teksture, vodnjikav, ne hidrira nešto naročito, a i miris mi se nije svideo, tako da ga nisam ni potrošila do kraja. 

Avon Care Gentle Aloe softening hand cream - ove kremice su često na akciji, pa se tako i ova našla kod mene. Lagane je teksture, blago miriše, ali što se tiče nege mi se nije svidela. 

Fitogal krema za ruke sa glicerinom i ekstraktom kamilice - moja omiljena krema koja je pominjana na blogu ne znam ni sama koliko puta. Sjajno neguje kožu i veoma je povoljna! Još više mi se sviđa od kada su promenili ambalažu zbog poklopca na klik, ali i štampe jer ne bledi kao ranije. O njoj više u postu OVDE (klik, klik). 

Kosa


Velnea Hair Conditioner beauty oil macadamia - ovaj regenerator sam koristila kao masku pre pranja kose jednom nedeljno. Nanela bih ga na kosu od sredine ka krajevima (nikako na teme!), i ostavila da odstoji sat vremena, nakon čega bih oprala kosu. Bude dosta mekša, sjajnija i lepše se raščešljava. Što se tiče oporavka krajeva nisam primetila drastičnu razliku, ali bili su lepši i zaglađeniji. 

Avon Advance Techniques strengthen & protect leave in treatment - koristila sam ga s vremena na vreme za dodatno jačanje kose. Miriše divno, na mentol! Lepo omekša kosu i primetila sam da mi manje kose spada prilikom češljanja. 

Antiperspiranti i sprejevi


Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea scent anti-perspirant -  omiljeni proizvod iz pomenute kategorije koji kupujem iznova i iznova! Miriše na čisto, nije prejak i zaista sprečava neprijatne mirise. Sve preporuke!

Rexona Motion Sense Cotton Dry anti-perspirant - koliko prethodni proizvod volim, toliko ovaj ne. Sadrži neki čudan talk koji kod mene i kod mojih članova porodice izaziva blago gušenje, kašljanje. Bukvalno, moraju da se otvore prozori i provetri prostorija. Dakle, nije do mene, i drugima je smetao, tako da vam ga nikako ne preporučujem. 

Avon Naturals Rose & Chocolate scented spritz - volim tu i tamo da koristim ove male sprejeve iz Naturals kolekcije. Kažem "tu i tamo" jer mi se mirisi jako sviđaju, ali se ne zadržavaju dugo na koži. Takođe, sadrže PUNO alkohola u sastavu.

Rexona Aloe Vera Fresh anti-perspirant - ovaj mali stik volim da ubacim u torbu "za svaki slučaj" jer je praktičan, ali i miriše veoma blago, sveže i čisto. 

Dekorativa


Nivea Men Sensitive After Shave Balm - ovaj proizvod je svrstan pod dekorativu jer sam ga upravo tako i koristila - za šminkanje! Kako? Čitav post OVDE (klik, klik).

Aura Glorious Cheeks Powder Blush - 213 Dollface - proizvod koji sam veoma zdušno koristila, ali opet mu nisam dotakla dno! Takođe, prvi proizvod o kome sam vam ikada pisala. Svi detalji OVDE (klik, klik).

NYX HD Concealer - sjajan za prekrivanje nepravilnosti, ali nezgodan ukoliko imate suvu kožu jer je i on sam po sebi suvlje teksture. 

Eveline Celebrities eyeliner - ima sjajnu četkicu za precizno nanošenje, nije teško rukovati i veoma je crn. Preporučujem! 

Avon karmin - dugo ga imam tako da se i nazov obrisao, ali znam da je iz Colour Trend kolekcije. Nijansa je jako lepa, ali je previše šimerast za moj ukus, pa sam ga koristila samo povremeno preko nekog drugog karmina za blag sjaj.

Alverde balzam za usne - neven - sjajan balzam koji divno neguje. Nije za ovaj sada period jer je nešto teži, ali je tokom zime spas!


Da li ste isprobali neke od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci? Preporučite mi neki proizvod koji trošite i iznova mu se vraćate!





You Might Also Like

5 коментара

  1. Super proizvodi, neke od nih sam isprobala i ja. Koristila sam Bioten gel za umivanje za suhu kožu (rozi) i piling koji su mi se jako svidjeli. Žao mi je da ih se ne može nabaviti u Hrv jer su odlično i povoljni. Meni aftershave nažalost nije odgovarao kao primer, ali zato obožavam ovaj Eveline tuš!
    Iva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imamo dosta zajedničkih proizvoda. :D Baš mi je krivo za Bioten, obožavam ih. Nadam se da će vam uskoro stići! :) Meni je aftershave odgovarao u smislu produžavanja šminke, ali, nažalost, popunjavanje pora je problem. :/

      Delete
  2. Odlican post! Zaista prelepe slike :). Na cemu slikas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tiii! :) Koristim telefon - Huawei P9 lite.

      Delete
    2. Mislila sam na cemu slikas, podloga? :D

      Delete

Contact Me