Aliexpress Avon

#2 New in

March 16, 2016Jelena Matovic


U postu koji sledi ću vam predstaviti najnovije proizvode koje sam kupila od kojih su neki obnovljena kupovina jer smatram da su jako dobri i nastaviću da ih kupujem, neki su skroz novi kupljeni iz radoznalosti, a tu su i aksesoari sa Aliexpresa, četkice itd. 


Taft Fulness thickening spray


Ovaj proizvod nisam dosad viđala, ni čitala o njemu, tako da pretpostavljam da je nov ili ga ja jednostavno nisam zapazila. Sve na čemu piše "volumen", "punija kosa" itd, ja kupujem, lepim se za to. Moja kosa nije retka, ali uvek volim onaj "va va voom" efekat. Videćemo kako će se pokazati.
Cena: oko 400 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Dove Silk dry dezodorans


Ovo je proizvod koji kupujem iznova i iznova. Sviđa mi se puderast, nežan miris, koji nije previše jak da nadjača parfem, već je sasvim taman. A kako radi? Meni sasvim dobro. Neutrališe mirise i traje na koži.
Cena: oko 350 dinara zavisnosti od prodajnog mesta.

Balea Professional šampon za dubinsko pranje kose


Kao i kod prethodnog, obnovljena kupovina koja će se nastaviti sve dok se bude proizvodio. Divan šampon koji savršeno čisti kožu glave nimalo je ne isušujući, ne sadrži silikone i ovežava kosu. Meni omiljen šampon.
Cena: oko 250 dinara.

Avon Planet Spa Perfectly Purifying face scrub


Novi proizvod koji jedva čekam da testram. Volim maske, pilinge, čistilice, sve što se koristi za što bolju kožu lica.
Cena: oko 300 dinara u zavisnosti od brošure.

Bioten Skinnergy Refresh it! 


Ovu kremu nisam ranije koristila. Jesam Bioten Skin Moisture za normalnu i mešovitu kožu i jako sam je volela, sasvim mi je odgovarala. Ova mi se, na prvi pogled, više sviđa jer sadrži SPF 15.
Cena: oko 450 dinara u  zavisnosti od prodajnog mesta.

Bioten Skin Moisture cleansing gel


Ranije sam koristila ovaj gel za umivanje u kombinaciji sa kremom iz pomenute kolekcije i svideo mi se. Na kratko sam ga zamenila jednim Avom gelom prema kome sam ostala ravnodušna, ali sada je opet tu. Nije agresivan, grub, ne isušuje kožu i lepo je čisti.
Cena: oko 270 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Top Ten Popanthen first aid repair lip balm


Pre ovog labela sam koristila Protective winter suncream & lip balm iz iste kolekcije. Obožavala sam to labelo. Jako lepo je mirisalo, na vanilu, na slatko, nije ostvaljalo masan trag i lepo negovalo. Ovo labelo koje sam sada kupila miriše indentično kao prethodno i nadam se da isto neguje. Sadrži SPF 20 što je uvek plus.
Cena: oko 200 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Maybelline Color Tattoo 24hr senka- 05 Eternal Gold


Kada je nastala pomama za ovim senkama, nisam poletela, već sačekala malo da mi se slegnu utisci i da se smislim koju ću kupiti i odluka je pala na ovu. Obožavam zlatne senke bilo koje doba godine da je, tako da mislim da ću ovu senku potrošiti do dna.
Cena: oko 600 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Eveline Cosmetics MiniMax lakovi za nokte



Ove slatkiše sam slučajno našla jer pored lakova za negu noktiju, nisam često sretala Eveline lakove u boji. Izabrala sam ovu ekipu za predstojeće proleće jer kako se ono pomene ja mislim PASTEL. Jedva čekam da vam ih sve prikažem. Nijanse koje sam izabrala: 930, 934, 945, 939.
Cena: oko 130 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Aliexpress kupovina


Ovaj set sam dugo planirala da kupim i sada se konačno desilo. Sadrži 4 četkice od sintetičke dlake. Redom: okrugla duža, okrugla kraća, ravno sečena kao stipple brush i poslednja je špicasta pencil brush. Sviđaju mi se na dodir, malo su čvršče u smislu da se ne savijaju u korenu tako lako, ali mislim da če lepo raditi. 
Cena: 1,39 dolara, a proizvod možete videti ovde klik, klik.


Ovaj set za kosu mi se činio savršen jer sadrži 4 stvari koje vam daju bezbroj mogućnosti. Tu su dva topsy taila, veći i manji, običan, gusti češalj sa špicastim delom za razdvajanje kose i ova spravica koja služi za pravljenje šinjona. Ukoliko uspem, napraviću post sa frizurama za proleće baš uz pomoć ovog seta.
Cena: 0,65 dolara, a proizvod možete videti ovde klik, klik.


Volim satove, a pogotovo volim da ih menjam, tako da kupovina na Aliexpressu se sama objašnjava. Veliki izbor, različiti stilovi, povoljne cene. Ovog puta sam izabrala dva sa zlatnim okvirom.
Cena crnog: 1,89 dolara, a proizvod možete videti ovde klik, klik.
Cena belog: 1,74 dolara, a proizvod možete videti ovde klik, klik.



Volim satove, ali još veća ljubav je prema nakitu. Ovaj set vrišti boho i obožavam ga. Sastoji se od 4 prstena različitih veličina od kojih je najveći ovaj ko ji se nalazi na palcu, a čak je i tu preveliki, pa ispod njega moram da nosim jedan mali prsten da ga podupire. Možete set videtii ovde klik, klik.
Cena: 0,90 dolara, a proizvod možete videti ovde klik, klik.


I poslednja stvar je travel torbica namenjena donjem vešu. Izabrala sam je u roze nijansi, naravno (kad sam devojčica). Sama veličina je sasvim taman i ja mogu, u prvu pregradu, staviti 3 brushaltera. Na poklopcu postoje i 4 pregradice sa lastišem predviđene za gaćice.



Pored ovoga, unutra se nalazi i kao mala torbica sa rajfešlusom spojena čičak trakom sa torbom i možete je po želji odvojiti. 



Cena: 3,23 dolara a proizvod možete vieti ovde klik, klik.

Kako vam se svidela moja kupovina? Da li biste o nečemu naročite želele da čitate?

You Might Also Like

10 коментара

  1. Draga Jelena, gde si pronašla Maybelline Color Tattoo u ovoj divnoj zlatnoj nijansi? Ja je nigde kod nas nisam videla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iznenađujuće, ali sam je pronašla u jednoj maloj parfimeriji kada sam bila u rodnom gradu, Požegi. Mali im je izbor dekorative, uglavnom imaju samo Loreal, Maybelline, Maxfactor, ponešto od Deborah-e. Ni ja ovu nijansu nisam viđala u DM-u ili Liliju. :/

      Delete
  2. Balea sampon povremeno koristim i zaista je dobar,Dove dezodoranse sam zamenila Baleinim....a ono sto mi se najvise dopalo su prstencici koji su pre,pre,prelepi...volim nakit a posebno bizuteriju koja ide uz svaku dnevni outfit...ne mogu pogled da odvojim od njih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe obožavam bižuteriju mnogo više od skupog nakita, jer je lakše kombinujem, a od kada sam nabavila ovaj set, ne skidam ga. :)

      Delete
  3. izabrala si bas lijepe stvari :D mnogo mi se dopadaju ovi satovi i cijena im je super pa i kada im nesto bude ne treba se zaliti :D i ova torbica mi je super za putovanje da gacice i grudnjaci ne bi letili po sobi hhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, cena im je super, tako da nije neka šteta i da im se nešto desi. Torbica mi je spas kada putujem, jer mi se dešavalo da žice iz brushaltera iskoče od pritiska ostalih stvari. Ovako, mirna sam. :)

      Delete
  4. interesantan izbor. Meni se najvise dopadaju lakici i kupovina sa Ali Expresa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće lakići uskoro u novom postu, a takođe i četkice sa Aliexpressa. :)

      Delete
  5. Iste cetkice za make up sam ja narucila sa ebaya i stvarno nisam previse ocekivala ali su ODLICNE :))
    mirnalicious.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam ih maksimalno koristila otkad su mi stigle i za svoju cenu su odlične. :)

      Delete

Contact Me