Golden Rose Maskare

Golden Rose Wonder Lash 12X volume & lash lift mascara

April 09, 2016Jelena Matovic

Maskara je jedan od onih proizvoda koje jednostavno MORATE da imate. Kada bih bila ograničena na 3 proizvoda, maskara bi definitivno bila jedan od njih.
Moje trepavice nisu previše zahtevne. Zahvalna sam genima za duge trepavice, tako da od maskare ne tražim previše, već samo postojanost i određeni nivo volumena.

Ova maskara mi je pre svega privukla pažnju svojim izgledom, jer obožavam zlatnu ambalažu koja svakom proizvodu da dozu elegancije i čini da izgleda skuplje. Plastika je čvrsta, a količina proizvoda koju dobijate je, uglavnom, klasičnih 12 ml. Ono što sam primetila u odnosu na ostale Golden Rose maskare, to je da je ovo pakovanje dosta kvalitetnije i štampa na ambalaži se nije izbrisala, niti izbledela.

Ono što mi se naročito svidelo, što je plus kod svakog proizvoda, to je da je spakovana u plastičnu foliju, koja štiti proizvod od radoznalih ruku.


Četkica je baš onakva kakva meni odgovara. Srednje je veličine, klasična je, ne gumena, sa mnoštvom čekinja i već na prvi pogled se vidi da lepo funkcioniše.



Prema rečima proizvođača ova maskara obećava 12 puta više volumena i podizanje trepavica, uz intezivno crnu formulu, a sadrži provitamin B5. Maskara je zaista jako crna, a zahvaljujući čekinjama savršeno radvaja trepavice, produžava ih i sasvim solido podiže. Volumen nije ekstreman, već umeren i za svakodnevnu upotrebu, meni savršen. Maskara nije baš nadogradiva, tako da morate brzo raditi njom, jer se brzo suši. Trajnost joj je dobra, iako nije vodootporna, nije mi se preslikavala na kapke, podočnjake, niti se krunila.

Zaključak: Ukoliko u maskari tražite snažan volumen, ova vam ne bi odgovarala. Volumen koji pruža je umeren i savršen za svakodnevno šminkanje. Što se tiče produžavanja i podizanja trepavica, solidna je. Kao što je proizvođač obećao, zaista je jako crna. Savršena maskara za dnevni makeup.

Ocena: 4/5

Cena: između 400-500 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Da li ste isprobali ovu ili neku drugu Golden Rose maskaru? Kakvi su Vaši utisci?


You Might Also Like

8 коментара

  1. Koristim njihovu zutu i roze maskaru i zaista produze trepavice fenomenalno, mada mi je zuta bolja za nijansu od roze (cetkica mi vise odgovara). Volela bih da nadjem neku njihovu koja daje volumen, pa bih mogla da ih kombinujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se svidela njihova roze baš zbog silikonske četkice, mada mi se brzo osušila. :/ Moguće da sam naletela na loš primerak. Žutu nisam još probala.
      Meni se sviđa njihova Ultra Volume 4x, dosta je nadogradiva, pa mislim da možeš postići taj efekat. :)

      Delete
  2. Ne bi ju probala samo radi cetkice, vise volim plasticne a inace mi se dopadaju fotografije i zlatno pakovanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ljubitelj i jednih i drugih (npr. obožavam Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash), ali mi se ovakve ulgavnom pokažu kao bolje. :)

      Delete
  3. Mene bi privukla samo ambalaza :) Nikad nisam koristila Golden rose maskare. Nikako da se osmelim :)

    Odlicne fotografije :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zaista ima upadljivu ambalažu. :) Nije im visoka cena, pa nije neka velika šteta ako ti neka ne bude odgovarala. :)

      Delete
  4. Divan post, obožavam ovu maskaru. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno!
      Drago mi je da delimo mišljenje. :)

      Delete

Contact Me