Featured Prajmeri

Revlon Photoready Prime + Anti Shine balm

May 28, 2017Jelena Matovic


Prajmer je proizvod koji do pre dve godine nisam uopšte koristila, a sada ne mogu da zamislim šminkanje bez njega. Ovaj o kome vam danas pišem je otkriće za mene i sve one sa mešovitom i masnom kožom. 

O Revlonu kao brendu sam čula dosta pozitivnih reakcija, ali do sada nisam imala prilike da isprobam neki proizvod iz njihovog asortimana. Međutim, Revlon je odlučio da podrži Serbian Bloggers Day druženje u okviru koga smo dobile paketiće proizvoda, a jedan od njih je upravo ovaj o kome vam pišem danas. 



Ambalaža me je osvojila jer gotovo uvek padam na minimalizam. Plastika je čvrsta, otvara se na preklapanje. Unutar kutijice se nalazi sama prajmer/baza i sunđer kojim možete da ga nanosite. Nijansa koju sam testirala je 010 Clear, odnosno bezbojna, tako da se prilagođava svakom tenu. Pakovanje sadrži 14,2 grama proizvoda.

Sastav: Dimethicone, Talc, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Silica, Polyethylene, Polymethyl Methacrylate, Silica Silylate, Nylon-12, Synthetic Wax, Boron Nitride, Salicylic Acid, Sorbitan Trioleate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Ethylene Brassylate, BHT, Sorbic Acid, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Red 6 Lake (Ci 15850).


Šta kaže proizvođač?

Briše pojavu proširenih pora i nesavršenosti i postiže matiran izgled kože. Može se nanositi samostalno, ispod ili preko šminke kako bi pripremio, zagladio kožu i eliminisao sjaj. 

Moj utisak:

Ono što me je odmah bilo neobično jeste sama tekstura proizvoda. Kao što vidite u nazivu stoji "balm", dakle balzam. Do sada sam koristila prajmere koji su bili najčešće u tubi, dakle tečni, a ne u ovom obliku. Proizvod je i zaista takav kakvim ga opisuju - balzamast. Na dodir podseća na balzam za usne. Skroz je providan i nema nikakav miris.  Pod prstima je veoma mekan, gladak i primećuje se da sadrži silikone čemu sam se obradovala jer mi takvi prajmeri najviše odgovaraju. 

Proizvođač takođe naglašava da se proizvod može nanositi samostalno, ispod pudera ili preko pudera. Jednom sam se usudila da ga nanesem preko, da izbrišem pore što je više moguće i nije funkcionisalo najsjajnije. Puder se čudno ponašao, prajmer ga je "vukao" i razredio pokrivnu moć. Moguće da je do pudera, da mu jednostavno nije odgovarao ovaj prajmer, nekada proizvodi ne sarađuju.
Nakon toga, rešila sam da ga koristim kao i ostale prajemere - pre pudera. Nanosila sam ga prstima i sunđerčićem koji dolazi u pakovanju. Svidela su mi se oba načina za nanošenje, ali sam ih najčešće kombinovala tako što bih ga nanela prstima, kako bi se od toplote rastopio i onda utapkala sunđerom. Nije porebna velika količina i mislim da se sporo troši. 

Kada ga nanesete, dobijete instant matiranje kože. Popunjava pore solidno, a koža je veoma glatka. 
Što se tiče trajanja početnog efekta, tu je nešto drugačije. Kako je moja koža masna, nije mi iznenađenje kada se prosijam u toku dana. Ono što mi je bilo itekako primetno, jeste produžavanje trajanja šminke. Do prosijavanja je, kao što sam rekla, došlo, ali odloženo za možda sat vremena, nakon čega se hvatam blot papirića i kamenog pudera.

Na narednoj slici možete videti efekte pre i posle. Bez osuđivanja, molim. Svi imamo pore, samo su nečije malčice vidljivije. :)



Cena: oko 1300 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta, ocena: 7/10
Ambalaža: 10/10
Delovanje: 8/10
Konačna ocena: 8/10

PR proizvod

Jeste li isprobali ovaj prajmer i kakvi su vaši utisci? Koji su vaši omiljeni Revlon proizvodi?


You Might Also Like

1 коментара

Contact Me