Featured Golden Rose

Golden Rose Eyeshadow primer

August 26, 2017Jelena Matovic


Kako mi je koža mešovita ka masnoj, da bi mi šminka trajala i ne skliznula sa lica, prajmeri su obavezni, kako za lice tako i za oči. Golden Rose je znatno proširio svoj asortiman, tako da nam je stigao i ovaj proizvod na testiranje jer je GR bio jedan od brendova koji je podržao Serbian Bloggers Day o kome ste mogli da čitate OVDE (klik, klik).
Proizvod je naznačen kao baza za senku koja zaglađuje kožu i produžava trajanje šminke. Proizvod je smešten u tubu i dobijate 11 mililitara proizvoda. Tubica je veoma praktična jer možete da iskoristite proizvod do poslednjeg mililitra. Otvor na tubici je veoma mali i omogućava savršeno doziranje proizvoda.
Veoma mi se sviđa sama ambalaža jer ima taj minimalistički i elegantan izgled. 


Sastav:



Proizvod je srednje gustine i blago bež boje. Tekstura je veoma glatka, mekana, silikonska. Primetila sam da sadrži sitan šimer, što nisam bila sigurna da li će mi se svideti, naročito kada radim mat lookove.

Izgled samog prajmera:




Moj utisak:

Nanosila sam prajmer prstima, što i vama preporučujem. Lepo se razmazuje i klizi po koži. Ima veoma blagu pokrivnu moć, tako da imate venice ili bilo šta za šta vam treba veća pokrivna moć, obratite pažnju na to.

Pod prstima se oseća da baza sadrži dosta silikona i kao da je pomalo masna. To je me zabrinulo, ali kada se osuši bude bude glatka. Ipak, setovala sam je kamenim puderom, kao što uvek radim kada se šminkam, jer se senke mnogo lepše blendaju.

Kao što sam naglasila, sadrži blag zlatni šimer, ali kada se baš zagledate u nju. Kada sam je nanela na kapke, gotovo da se uopšte nije primećivao, što je super kada želim da koristim samo mat senke.

Blendanje senki je bilo znatno lakše! Mnogo su lepše klizile i stapale se međusobno. Takođe, primetno pojačava pigmentovanost senki što mi se posebno svidelo. Tu razliku sa bazom na Essence senkama o kojima možete čitati OVDE (klik, klik), i bez baze, možete videti na narednim fotografjama:

Bez Golden Rose prajmera: 


Sa Golden Rose prajmerom:


Cena: oko 400 dinara, ocena: 5/5.
Ambalaža: 5/5
Dejstvo: 4/5.
Konačna ocena: 5/5.




Koristite li baze za senku? Imate li neku preporuku? Pišite mi! :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Ovaj proizvod moram imati, koliko su sjenila pigmentiranija s njim, savrsenooo. odlicna recenzija i hvala ti, krecem u potragu za ovim proizvodom

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeeej! Drago mi je da sam ti pomogla i da će ti se sviđati koliko i meni. :)

      Delete
  2. Ово је мастхев производ свакако. <3

    ReplyDelete

Contact Me