Byphasse Featured

Byphasse Gentle Toning Lotion & Make-up remover wipes

September 14, 2017Jelena Matovic



Nega kože mi je jako važna i iako volim da isprobavam nove proizvode, od novih brendova, kada pronađem sjajan proizvod držim ga se. Byphasse je brend koji je veoma brzo postao popularan, a bili su prisutni i na Serbian Bloggers Day-u i podržali ovaj događaj.

Byphasse Gentle Toning Lotion

Ovaj proizvod je verovatno najpopularniji iz Byphasse linije. Kako sam čula dosta pozitivnih stvari o njemu, rešila sam da ga i sama isprobam. Često je na sniženju, tako da sam ga i ja tada ugrabila.


Militraža ovog proizvoda je zaista ogromna! Dobijate čak 500 mililitara tonika. Prvo mi je palo na pamet kako i kada ću uspeti da ga potrošim, jer je rok trajanja 6 meseci od otvaranja.
Ambalaža je od čvrste plastike, a otvor na boci je, bar meni, za ovaj tip proizvoda preveliki. Neretko se dešavalo da prospem dosta proizvoda.

Sastav:


Šta kaže proizvođač?

Ovaj tonik je namenjen svim tipovima kože, u sastavu nema alkohola ni boja, pa je dovoljno nežan čak i za najosetljivije tipove kože.
Nežno otklanja sve nečistoće sa lica i obezbeđuje prirodni pH balans. Nakon upotrebe koža ostaje mekana i blistava.
Uputstvo: Naneti na vatu ili tufer i očistiti lice ujutru i uveče, nakon umivanja.

Moj utisak

Osim količine koju dobijate, prvo što sam primetila jeste miris, ali se ne zadržava dugo. U pitanju je miris ruže koji je jako intezivan, tako da vam smetaju jaki mirisi u kozmetici, imajte ovo na umu.
Koristila sam ga nakon umivanja lica gelom, tako što bih nanela malu količinu na tufer i prešla preko lica. Nakon toga, nanosila sam serum i kremu. Posle tonika koža je jako nežna i mekana. Ne ostavlja lepljiv trag i ne isušuje kožu, a lice deluje svežije. Ono što mi se posebno svidelo je to što ne sadrži alkohol koji je jedan od najvećih neprijatelja kože.

Cena: oko 350 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta. Ocena: 5/5.
Ambalaža: 4/5.
Dejstvo: 5/5.
Konačna ocena: 5/5.

Make-up remover wipes

Maramice za skidanje šminke su nekim devojkama obavezne, a nekim, kao meni, i nisu nešto za čime se često poseže. Ono što je za njih karakteristično, jeste, praktičnost u korišćenju. U nastavku pročitajte sve utiske.



Ambalaža je sasvim klasična za vlažne maramice. U pakovanju dobijate 25 komada, a dimenzije maramica su 18x20 centimetara, što je sasvim dovoljno za lice. Rok trajanja je 6 meseci od otvaranja.

Na sebi imaju okrugle nabore, koji pomažu još efikasnijem čišćenju.



Sastav:

Šta kaže proizvođač?

Koristite Byphasse vlažne maramice za skidanje šminke za brzo i efikasno čišćenje vaše kože u jednom potezu. Sa svojom formulom koja sadrži mlečne proteine, hidrira i tonira kožu, pa je specijalno namenjena za sve tipove kože. Praktične su i možete ih poneti gde god želite.
Upozorenje: Izbegavati direktan kontakt sa očima.

Moj utisak

Kao i prethodni proizvod, miris je prisutan, ali nije toliko intezivan.
Koristila sam maramice isključivo za lice jer je i navedeno da se izbegava predeo oko očiju. Lepo skida i težu i umerenu dnevnu šminku. Nisu grube prema koži i ono što je meni jako važno, lice ne ostaje lepljivo. Šminku inače uvek skidam gelom za umivanje i micelarnom vodom, tako da nakon upotrebe maramica opet imam potrebu da se umijem iako je sam skinula šminku njima. Pretpostavljam da je to stvar navike i toga šta više preferirate. Praktičnost je svakako na mestu. 


Cena: oko 250 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta. Ocena: 4/5.
Ambalaža: 5/5.
Dejstvo: 4/5.
Konačna ocena: 4/5.

PR proizvod

Volite li Byphasse proizvode? Preporučite mi neke Vaše favorite. :)






You Might Also Like

3 коментара

  1. Hvala ti na postu i recenziji! :)

    Ako želiš da se zapratimo, napiši mi u komentarima na mom blogu: https://starshinebeauty.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Great post dear

    Would you like follow each other? :)
    http://panidomubloguje.blogspot.com/

    ReplyDelete

Contact Me