Essence Cosmetics Hajlajteri

Essence Cosmetics - Girls Just Wanna Have Fun Highlighter - 01 Lady's night

November 07, 2016Jelena Matovic


Nedavno je u Lilly drogerie stigla nova Essence kolekcija pod nazivom "Girs just wanna have fun". Kolekcija sadrži 3 karmina, piling za usne, hajlajter, rumenilo, paletu senki, duo set lakova za nokte, turpiju, stikere za nokte i neseser.


Kao što već vidite, meni je najveću pažnju privukao hajlajter u nijansi 01 Lady's night. Ambalaža je klasična za Essence, od čvrste providne plastike i sadrži 6 grama proizvoda. 


Na prvi pogled, hajlajter mi je delovao kao da je bledo zlatne nijanse, međutim, skroz je drugačiji. Moram naglasiti da u Lilly-ju nema testera za ovu kolekciju, tako da kupujete "na slepo". Osim ako ne "izguglate". :)

Proverila sam, ova kolekciju možete kupiti i na Lilly-jevom sajtu. 

Nijansa je srebrnasto roze, meni se jako sviđa. A tek ova mala srca! Prosto mi je bilo žao da pređem prstom preko, da "ne pokvarim". 


Na sledećim slikama možete videti swatcheve. Prvi swatch je bez ičega - bez pudera, a drugi je preko pudera. Obe slike su nastale na dnevnoj svetlosti, prva u hladu, druga na direktnom suncu. 




Tekstura nije previše kremasta, a ni praškasta, nekako je u sredini. Lepo se blenda i nanosi četkicom, a i prstima. Može se nadograđivati, a da ne počinjete izgledati kao novogodišnja jelka jer je veoma suptilan. Ako volite jači hajlajter, ovaj nije za vas, ali ako vam je potreban neki blaži za svaki dan, onda je sasvim fin.
Mana mu je, kao i većini Essence proizvoda, postojanost. Preporučujem vam da svakako setujete lice sprejem, kako biste produžili trajanje celokupne šminke, a možete i preći vlažnom četkicom preko delova lica na koje nanosite hajlajter.

Cena: 426,99 dinara - na sajtu Lilly-ja, a na prodajnim mestima 449 dinara.

Ocena: 3/5.



Jeste li videli ili isprobali nešto iz ove kolekcije? Koji su Vaši favoriti?


You Might Also Like

6 коментара

  1. That is the most perfect highlighter on you!

    ReplyDelete
  2. Ova mala srca u highliteru su prekrasna *.*

    ReplyDelete
  3. AJME PREDIVAN JE! Najljepša nijansa ikada. Ako ga nađem, kupit ću ga sigurno! Totalno padam na takve nijanse. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suptilan, a divan. Ja sam ga baš brzo ugrabila, kasnije videh da se rasprodao, pa požuri. :)

      Delete

Contact Me