Catrice Cosmetics Prajmeri

Catrice Cosmetics Prime and Fine pore refining anti-shine base

March 30, 2017Jelena Matovic



Ukoliko nemate proširene pore, smatrajte se pravim srećnikom jer, za mene kao masnokošca to je jedna od najvažnijih stvari kod nege kože, ali i pripreme iste za šminkanje. Prajmeri, odnosno, baze za šminkanje se nanose pre šminkanja i prvenstveno služe da pripreme kožu za šminkanje kako bi se svi ostali proizvodi lepo naneli, ali i da produže trajanje šminke na licu. 


Takođe, postoje prajmeri koji su namenjeni za suvu kožu, oni koju reflektuju svetlost dajući zdrav sjaj koži, oni koji matiraju, prajmeri za korektovanje raznih pigmentacija na licu itd. 

Ovaj proizvod je jedan od onih koji obećavaju da će popuniti pore, zagladiti kožu, ali i sprečiti prosijavanje lica, odnosno, onaj ružni sjaj koji se najčešće pojavi na čelu i predelu oko nosa nakon nekoliko časova.

Proizvod je smešten u tubu minimaističkog dizajna. Poklopac je na odvrtanje, a sam otvor tube je jako mali, pa samim tim i savršen za doziranje prajmera koji se ionako ne koristi u velikoj količini.
U tubici se nalazi 30 mililitara proizvoda.



Sastav: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Dibehenate, C10-18 Triglycerides, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Pectin, Carbomer, Lecithin, Ethylhexyglycerin, Ceteth-20, Xanthan Gum, Steareth-20, PEG-75 Stearate, Sodim PEG-4, PEI-6 Phosphonate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Moj utisak

Sama tekstura prajmera je retka, glatka, skoro kao neki balzam. Ne oseća se pod prstima da sadrži previše silikona, već je formula veoma lagana. Lepo se razmazuje i gotovo trenutno stapa sa kožom, blago je matirajući.
Kao što možete videti na slikama koje slede, prajmer zagladi kožu i lagano popuni pore. 

Pre prajmera:


Nakon prajmera:


Slike nisu dodatno obrađivane tako da možete videti svaku moju manu (bez osuđivanja, molim :D), ali i videti stvarni učinak ovog proizvoda. 
Kao što sam već napisala, prajmer blago popuni pore. Što se mene tiče, on je sasvim okej za dnevnu šminku, a ako želite savršeno zaglađenu, "ispeglanu" kožu onda bi vam trebao neki prajmer sa više silikona u sastavu.
Definitvno produžava trajanje šminke, kao i prosijavanje lica. Puder se mnogo lepše nanosi, ali i izgleda na licu.
.
Cena: oko 550 dinara, ocena: 4/5.
Ambalaža: 5/5.
Dejstvo: 3/5.
Konačna ocena: 3/5.

Koristite li ovaj ili neki drugi prajmer? Kakvi su vaši utisci?


You Might Also Like

4 коментара

  1. Ja iskreno nisam probala ovaj ovaj prajmer, trenutno koristim loreal infallible i zadovoljna sam, mozda kada potrosim, videcemo :) Odlicna recenzije i super slike #Samokazem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čula sam o njemu dobra iskustva, ali nikako da ga isprobam jer testiram neke druge prajmere. #bloggerslife :D Hvala ti puno!

      Delete
  2. Odličan post, čini se kao odličan proizvod! Magični Svet Lepote

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Nadam se da će ti odgovarati. :)

      Delete

Contact Me