BB CC

Multiactiv Natural BB tinted day cream - BB tonirana dnevna krema

April 26, 2017Jelena Matovic


Veoma sam se obradovala kada sam čula da je Multiactiv jedan od brendova koji su podržali Serbian Bloggers Day druženje (klik, klik), jer se radi o domaćem brendu koji postoji duži niz godina i odlikuje se kvalitetom.

Neki od omiljenih proizvoda su mi Multiactiv maske za lice u kesicama, tako da sam se obradovala isprobavanju ove BB kreme iako inače ne posežem za BB kremama. 

Proizvod je smešten u čvrstu, kartonsku kutiju, a unutar nje se nalazi tubica. Sama kutija je obložena folijom što je OGROMAN plus, jer tako sigurno znate da niko nije otvarao kutiju i da dobijate proizvod u savršenom stanju. 

Tubica sadrži 30 mililitara što je standardna količina za BB, CC kreme i pudere. Otvor tubice je savršene veličine i omogućava precizno doziranje.


Na ambalaži je naglašeno da sadrži ulje jojobe, shea butter i aloa vera gel. Takođe ima i UVA + UVB zaštitu, odnosno SPF 15, što je uvek plus! Ne sadrži parabene niti mineralna ulja. 

Sastav proizvoda:


Nijansa koju sam isprobavala je "for light to medium tone", dakle za svetao do srednje taman ten. Na narednim fotografijama možete videti kako izgleda:




Šta kaže proizvođač?

Zahvaljujući mineralnim pigmentima specifične strukture i dodatnim aktivnim komponentama krema se odlično uklapa u ten kože, pružajući joj prirodno zdrav, ujednačen i odmoran izgled.
Pigmenti imaju visoku pokrivnu moć i dugotrajno se zadržavaju na koži čineći je mekom i glatkom. Zbog jedinstvene strukture upijaju višak sebuma, prilagođavaju se prirodnom tenu i daju koži zdrav izgled. Krema istovremeno vlaži i hrani kožu jer sadrži prirodna ulja, a prisustvom UV filtera sprečava prevremeno starenje kože izazvano sunčevim zracima.
Aktivne komponente i dejstvo: 
Ulje jojobe je idealno za negu svih tipova kože, ne zatvara pore, sprečava gubitak vlažnosti i nastajanje bora uzrokovanih suvom kožom.
Shea buter duboko prodire u kožu, intezivno je hrani i poboljšava cirkulaciju, čineći je glatkom i mekom. 
Aloe Vera gel hidrira kožu i vraća joj prirodnu vlažnosti. 
UVA/UVB filteri sprečavaju prevremenu pojavu bora uzrokovanih štetnim delovanjem sunčevih zraka.

Moj utisak:

Na prvi pogled nisam očekivala da će mi odgovarati nijansa jer sam još uvek "zimski bela". Međutim, kako sam je nanosila počela je da se stapa sa kožom. Ono što me je takođe iznenadilo jeste prekrivna moć koja je znatno izraženija u odnosu na druge BB kreme. Prelepo miriše i kao da malo hidrira kožu. Nije nimalo teška na licu, tako da je ne osećate tokom dana. 

Na mojoj masnoj koži prosijala se posle 4 sata i počela blago da bledi. Kako meni nije odgovarala, preporučila sam je sestri koja ima normalnu kožu sa po kojoj tinejdžerskom bubuljicom. Ona nema izražene pore, nije joj potrebna velika prekrivna moć, samo joj se malo prosija T zona. Obožava je! Na njenom licu traje i do 8 sati bez problema. Najviše se prosija oko nosa, ali BB krema je i dalje na mestu. Takođe, mislim da bi odgovarala osobama sa suvom kožom upravo zbog hirdrirajćih komponenti. Onima sa kombinovanom kožom savetujem da dobro matiraju T zonu.

Cena: oko 380 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta, ocena 10/10.
Ambalaža: 10/10.
Dejstvo: 8/10.
Konačna ocena: 9/10.


Da li ste isprobali ovu ili neku drugu BB kremu? Koju biste mi preporučili?



You Might Also Like

5 коментара

  1. Jedina BB krema koju sam koristila je Garnier, ali mi i ova deluje zanimljivo. Odgovarala bi mom tipu kože po ovome što si ti napisala, pa je možda probam. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da sam uspela da ti je približim i nadam se da će ti odgovarati! :)

      Delete
  2. Jos uvek testiram i nisam skupila utiske. :-) I meni je nekako ova nijansa tamna, ocekivala sam da je svetlija, ali je dobra za kombinovanje sa drugim proizcodima ovog tipa..:-)

    ReplyDelete
  3. Hvala ti na čitanju! Pogledaću. :)

    ReplyDelete

Contact Me