Hajlajteri Ingrid

INGRID Cosmetics HD Beauty Innovation Shimmer Powder

May 18, 2017Jelena Matovic


Neko sam ko jako dugo nije uopšte koristio hajlajtere, a onda sam postala apsolutno opsednuta! Sada, nijedno šminkanje ne može da prođe bez ovog proizvoda koji nanosim (priznajem), u velikim količinama

Ingrid kozmetiku sam otkrila pre 4 godine kada sam se zaljubila u njihov Silk & Lift puder. Sada sam imala priliku da obnovim ljubav prema ovom brendu jer je kompanija K&P - Kozmetika i parfemi podržala Serbian Bloggers Day druženje (klik, klik), i svojim proizvodima ulepšala taj dan. 



Ovaj shimmer puder, kako ga brend naziva, nalazi se u kutiji od čvrste plastike. Pakovanje je poprilično veliko (prečnik 9 cm) i sadrži 25 grama proizvoda. Rok trajanja je 24 meseca od dana otvaranja. 

Jako mi se sviđa kako je presovan puder, u obliku ruže. Veoma lep detalj. Nije naglašen naziv nijanse ovog proizvoda i ovo je jedina koja postoji što je svakako mana jer mislim da ne bi odgovarao osobama svetlijeg tena.



Sastav: Talc, Mica, Kaolin, Ethylhexyl Palmitate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Magnesium Stearate, Silica, Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polydecene, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Petrolatum, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Dimethicone, Butylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, CI 77891, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 75470.

Swatchevi bez baze i sa bazom:



Šta kaže proizvođač?

INGRID HD Beauty Innovation Shimmer Powder je revolucionarna formula bazirana na dragocenim sojstvima arganovog ulja. Zahvaljujući sedefastim česticama, savršeno iluminira ten i naglašava određene delove lica. Puder daje sjaj koži i čini da izgleda zdravo i blistavo satima. Savršen je za konturisanje lica i pogodan je za sve tipove kože. Najbolji efekat se postiže kombinovanjem sa drugim proizvodima iz HD Beauty Innovation linije,

Moj utisak

Formula je mekana, ali srednje, ne skroz puterasta. Nijansa je veoma neobična i teško ju je definisati. Bronzana je, a u zavisnosti od svetlosti, presijava se na zlatno, srebrno i rozikasto-zlatno. 

Čestice nisu krupne, lepo ističu delove lica i sedaju na kožu dajući vlažan izgled. To mi je bilo veoma neobično, jer se do sada nisam susrela sa takvim hajlajterom. Mislim da je to velika prednost jer zbog te osobine, uopšte ne naglaša teksturu kože, niti suve delove.

Pigmentacija je srednja, ali se može nadograđivati. Nanosila sam ga kao hajlajter, ali i preko bronzera za dodatni sjaj. 
Mislim da ću još više obožavati ovaj proizvod tokom leta jer daje onaj glowy Jennifer Lopez izgled.  

Cena: 595 dinara na sajtu K&P (klik, klik), ocena 9/10.
Ambalaža: 10/10.
Dejstvo: 9/10.
Konačna ocena: 9/10.


Kako vam se čini ovaj INGRID proizvod? Da li ste isprobali neki drugi iz njuhovog asortimana i koji biste mi preporučili?



You Might Also Like

10 коментара

  1. Ajme, divota :)
    Šteta što se u HR ne može kupiti :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama je skoro stigao Catrice, tako da se nadam da će i vama stići Ingrid. :)

      Delete
  2. Brutalno izgleda! :) Imam u planu da probam nesto od brenda Ingrid, ali jos uvek nisam nista. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divan je. Jako jedinstvena nijansa. :) I ja planiram da isprobam još neke stvarčice iz asortimana. Javi utiske. :)

      Delete
  3. Ja ovaj puder korisitm svakodnevno! Po nelada ga stavim i na ramena i dekolete! Extra je !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa! Na ramena, dekolte, ključne kosti, obavezno! :)

      Delete
  4. Predivan puder i odlična recenzija. Ja sam tek skoro probala Ingrid šminku i sama sam oduševljena istom. Zapratila sam te, bilo bi mi veoma drago ako uzvratiš :)

    https://magicnisvetlepote1.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa! :) Hvala ti puno, obratiću pažnju svakako. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Na sajtu https://www.kozmetikaiparfemi.rs/proizvod/shimmer-puder-ingrid-hd-beauty-innovation
      kao i u nekim maloprodajnim objektima. Potraži u manjim parfimerijama jer za sada nije dostupan u Liliju i DM-u- :)

      Delete

Contact Me