Essence Cosmetics Ruževi sjajevi olovke za usne

Essence Cosmetics Shine, shine, shine lipgloss 12 & 13

July 26, 2017Jelena Matovic

Iako je trend sa mat ruževima uzeo maha, uvek sam volela i sjajeve tako da ih nisam zapostavljala. Doduše, omiljeni mi je bezbojni koji mogu da stavim preko bilo kog karmina, ali su me ovi o kojima možete čitati danas oduševili.
Pre par meseci u drogerije su stigli neki Essence noviteti koje sam vam predstavila u postu OVDE (klik, klik). Od tada sam se igrala, isprobavala i sada vam kucam utiske.

Nekako sam stidljivo gurala u stranu ove sjajeve, baš iz gore pomenutog razloga, ali, leto je, tako da sam želela da unesem malo više boja nego inače.

Nijanse koje sam isprobavala su 13 Red carpet starlet i 12 Runway, your way. U pakovanju se nalazi 5ml proizvoda.
Ambalaža mi se jako svidela jer je veoma upečatljiva. Ono što je važnije, a takođe mi se svidelo jesu aplikatori, odnosno njihov oblik koji omogućava veoma precizno nanošenje i ne kupe previše proizvoda.


Kako se proizvod zove "sjaj za usne" nisam očekivala neku posebnu pigmentaciju, ali... Wow! Veoma su pigmentovani (bar ove dve nijanse), i u jednom nanošenju dobijete srednju prekrivenost, a uz mrvicu više potpunu prekrivenost.

Ono što moram da naglasim, a i što ćete videti na swatchevima koji slede, jeste to da je nijansa 13 malo bolje pigmentovana od nijanse 12. To nije uopšte neuobičajeno, jer su ljubičaste nijanse u dekorativi obično najteže za izradu. Dakle, ako ga nadogradite, može imati solidnu prekrivenost. 


Essence ovaj proizvod nazvao tako da obećava visoki sjaj i vlažan izgled. Zaista ispunjava obećanja. Veoma je sjajan, usne izledaju sočnje i punije. Ono što je jako važno, a što se najčešće zamera sjajevima za usne, jeste lepljivost, što nije slučaj kod ovih. Kada ih nanesete na usne nisu teški i "ne rastežu se" ako spojite usne.
Ono što bih navela kao manu kod ovih jačih nijansi, jeste razlivanje (pogotovo kada je toplo vreme), ukoliko ne nanesete olovku za usne.
Miris mi se takođe svideo. Opisala bih ga kao vanilu sa malinama ili jagodama.

Cena: 279 dinara, ocena 5/5.
Ambalaža: 5/5.
Dejstvo: 4/5.
Konačna ocena: 5/5.

PR proizvod

Jeste li ljubitelji sjajeva? Preporučite mi neke vaše favorite!



You Might Also Like

3 коментара

  1. bas sam prije par dana dobila sjajilo iz ove linije, samo ne znam koja je tocno nijansa, slazem se u potpunosti sa svim navedenim, aplikator je odlican, miris je bas ugodan, tekstura odlicna. svakako cu kupiti jos neku nijansu. mozda cak ovu ljubicastu

    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo mišljenje! :) Videla sam da imaju i lepe nude nijanse na koje sam slaba. :D

      Delete
  2. Thank you!
    I definitely will. :)

    ReplyDelete

Contact Me