Dr Viton Featured

Dr Viton Vitamin C face serum

November 14, 2018Jelena Matovic

U poslednjih godinu dana sam se znatno više posvetila nezi kože i uopšteno u dugoročnije ulaganje u negu. Ma koliko obožavala šminku, koža je osnova svega. Kako imam diskoloraciju na određenim mestima na licu, a želim i prevenciju bora, rešila sam da isprobam neki serum koji sadrži vitamin C.

Dr Viton je novi brend koji se od skoro pojavio u našim drogerijama. Nisam uspela da saznam puno o samom brendu, osim toga da je iz Koreje.

Serum koja sam testirala je smešten u bočicu od tamnog stakla, ima pipetu za doziranje i sadrži 30 mililitara. Veoma je bitno čuvati ga na mračnom i hladnom mestu.

Sastav:

Šta kaže proizvođač?

Dr Viton vitamin C serum ublažava linije, bore, podočnjake, promene boje kože i pigmentacije dajući koži zategnut i gladak izgled. Istovremeno, jača kožu i umanjuje već pričinjenu štetu. 
Stimuliše proizvodnju kolagena čineći kožu više glatkom, mekom i svetlom. Može da se nanese na celo lice i vrat ili da se ciljno tretira određena problematična oblast oko očiju, usana, čela i vrata. Serum štiti kožu od spoljnih uticaja kao što su zagađenja i štetno UV zračenje. Daje brže rezultate jer se brzo apsorbuje u kožu, pomaže da se smanji veličina i dubina bora, posebno u predelu oko očiju.
Ovaj serum obogaćen je organskom hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom, kolagenom koji popunjava i najsitnije bore na našem licu, vitaminom E jednim od najmoćnijih aksiodinanata poznat kao "vitamin lepote", uljem jojobe za dubnsku hidrataciju i ishranu kože, ferulinskom kiselinom koja usporava proces starenja kao "borac" protiv slobodnih radikala i održava količinu elastina u koži, MSM za maksimalnu proizvodnju kolagena i L-argininom koji ima revitalizirajuću moć na kožu.

Moj utisak

Miris seruma je vrlo neobičan, neutralan, ali i pomalo medicinski. Sviđa mi se što ne sadrži parfem. 
Tekstura je vrlo retka, kao voda je, a i providan je. 
Za nanošenje na celo lice potrebne su oko 3 kapi, plus još toliko za predeo vrata i dekoltea.
Nanosila sam ga na očićeno lice, nakon upotrebe tonika. Rešila sam da ga isprobam i na predelu oko očiju s obzirom da ponekad imam izraženije tamne kolutove, a i zbog prevencije bora. 
Iskoristila sam dve bočice u periodu od skoro 3 meseca. Za vidljive rezultate je definitivno neophodno da budete uporni. 
Ono što sam ja primetila na svojoj koži jeste smanjenje pigmentacije na licu (čelo, obrazi), koja je nastala uglavnom zbog bubuljica. Što se tiče bora, primetila sam malu promenu na jednoj linijici koju imam na čelu. Svakako je potrebna upornost i naravno da ne očekujete čudo na veoma dubokim i izraženim borama. Oko očiju je imao blag uticaj na tamne kolutove. Koža je delovala dosta svežije i odmornije nakon nanošenja.

Cena: oko 1300 dinara, ocena: 4/5,
Ambalaža: 5/5,
Dejstvo: 4/5,
Konačna ocena: 4/5

Da li ste isprobali ovaj ili neki drugi serum sa vitaminom C? Pišite mi! :)

You Might Also Like

0 коментара

Contact Me