Četke Featured

Real Technques Flawless Base Brush Set

November 25, 2018Jelena Matovic



Dobar alat za šminkanje smatram najvažnijim delom celog procesa. Bez obzira koliko određen proizvod bio dobar, ukoliko se ne nanese na odgovarajući način i odgovarajućim četkicama, krajnji rezultat neće biti potpun.
Ovaj set sam dugo posmatrala i nikako nisam mogla da prevagnem da ga kupim, a onda sam ga dobila na poklon! Sreći nikad kraja. :)

Set sadrži 4 četkice koje treba da predstavljaju osnovne četkice za šminkanje. Pored četkica u kutiji se nalazi i držač za četkice za praktično odlaganje.




Contour brush

Prva četkica o kojoj vam pišem mi je ujedno i omiljena. Četkica za konturisanje je blago špicasta, nije previše gusta i vrlo nežna. Veoma je laka za rad, čak iako ste potpuni početnik u konturisanju ili šminkanju uopšte. Lepo zahvata proizvod i omogućava lako nadograđivanje na koži u zavisnosti od efekta koji želite da postignete. 





Buffing brush

Naredna je četkica za nanošenje mineralnog pudera. Četka je zaobljena, a gustina joj je srednja što omogućava dobro nanošenje pudera u prahu, a da ne pomera podlogu, odnosno tečni puder. Volim da je koristim tako što prvo utapkam puder preko lica, a zatim buffujem kružnim pokretima tako da se sve lepo stopi. Takođe je sjajna ukoliko preterate sa rumenilom, bronzeom ili konturama, pa želite da ublažite efekat.





Square foundation brush

Od svih četkica u setu za ovu bih rekla da je najmanje neophodna, ali meni itekako znači jer volim da mešam tečne pudere, kako zbog nijanse koju želim da postignem, tako i zbog završnice i pokrivenosti. Četkica je kvadratnog oblika  i izuzetno gusta, tako da ne upija previše proizvoda i ravnomerno ga raspoređuje.





Detailer brush

Poslednja, najmanja ali ne i najmanje važna četkica je detailer brush. Špicastoj je oblika i srednje gustine. Najviše je koristim za ciljano nanošenje korektora kada imam da prekrijem određene nepravilnosti i sjajna je u tome. Dovoljno je precizna, a takođe i lepo stapa proizvod sa kožom.





Ono što je svim četkicama zajedničko jeste to što na vrhovima imaju gumu što olakšava držanje četkica i lakše manipulisanje.

Izuzetno sam zadovoljna setom i stvarno bih ga svakome preporučila. Jedino što bih dodala jeste da ukoliko nanosite tečni puder četkom u ovom setu ona fali, ali ako, kao ja, ga nanosite sunđerom (takođe Real Techniques, obožavanje), onda je sjajan. Sve zavisi šta preferirate.

Cena: oko 3500 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta, ocena: 3/5,
Ambalaža: 5/5,
Učinak: 5/5,
Konačna ocena: 5/5









You Might Also Like

0 коментара

Contact Me