Aura Rumenila

Aura Glorious Cheeks Powder Blush – nijansa 213 Dollface

February 09, 2016Jelena Matovic




U svom prvom PRVOM blog postu odlučila sam da vam predstavim proizvod koji volim, dugo koristim i domaće je proizvodnje.

Kao što ste već pročitali u naslovu, reč je o Aura Glorious Cheeks rumenilu koje sam izabrala u, naravno, roze skroz girly nijansi.

Rumenilo je smešteno u crnu, jednostavnu kutijicu kružnog oblika od tvrde plastike. Zatvara se na preklop i poklopac onako lepo klikne i legne kada ga zatvorite. Nije mi se dešavalo da se kutijica sama otvori u neseseru ili nešto slično. Jedina zamerka kod ambalaže je ta što slova na poklopcu počnu da belede posle nekog vremena, ali nije strašno jer se to dešava i high end brendovima.
Pakovanje sadži 5 grama proizvoda.

Sastav: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Syntetic Wax, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Propylparaben.


Na prvi pogled nijansa rumenila je jarko ružičasta, pink. Međutim, kada pređete četkom preko lica, ostaje lepa, roze, ono što ja volim da nazovem: "Imam rumenilo, a ne znaš da imam.", zdrava nijansa. Dakle, lepo se stapa sa kožom, izgleda prirodno. Divno se slaže i uz ovaj sada, hladniji period kada želite da postignete onaj nežan efekat, ali bi lepo išao i uz predstojeći period, uz neki prolećni makeup.
Sama tekstura je nežna, meka, lepo se kupi četkom, ume da se malo truši, ali ništa preterano. Nije mat, već je prošarano sitnim srebrnim šljokicama koje nisu nimalo napadne već daju onu potrebnu svežinu licu.
Lepo se blenda i stapa sa kožom, pigmentovanost mu je dobra, nije prejaka, ali treba paziti prilikom nanošenja. Znači, blagim pokretima. Uvek možete dodati još, time se vodite, ali teško da možete skinuti višak ako preterate, a da ne upropastite ceo makeup.


Lepo se ponaša na licu u toku dana, ima dobru održivost i kada se nanosi preko CC kreme (Eveline Magical Colour Correcting CC Cream) i preko pudera (Rimmer Stay Matte). S obzirom na to da je moja koža mešovita, dugo traje na licu iako ga moje malo upije ako se ukombinuje sa CC kremom, ali mislim da je to viće do kreme, nego do rumenila jer preko pudera opstane i do 8 sati.

Na slici ispod možete vide pigmentovanost (redom): samog rumenila, rumenila preko setovane CC kreme i rumenila preko pomenutog pudera. 


Zaključak: Mislim da je ovo rumenilo što se tiče odnosa cene i kvaliteta podcenjeno. S obzirom na postojanost, pigmentovanost i količinu proizvoda koju dobijate, jednostavno je savršeno. Sigurno ću nastaviti kupovinu kako ove, tako i ostalih nijansi.

Ocena: 5/5

Cena: oko 440 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Da li ste isprobali ovo ili neko drugo Aura rumenilo? Kakva su vaša iskustva i koje biste mi preporučili?

You Might Also Like

3 коментара

  1. Prvi post? :D Djeliuje mi kao da pises vec dugo :) Super ti je blog ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Godinama citam postove na drugim blogovima i sate sam provela gledajuci tutorijale na YT-u, pa se valjda nekako uvuce pod kozu. :D
      Hvala, puno. :)

      Delete
    2. A ista sam ti sto se citanja i pracenja blogova tice :D samo nisam bas rjecita :D

      Delete

Contact Me