Bioten Kreme za lice

Perfect Combo: Bioten Skin Moisturizing cleansing gel & Skinnergy Refresh It! moisturizing cream-gel

May 11, 2016Jelena Matovic

Ovaj dvojac ste već mogli videtu u New in postu (klik,klik), a sada kada je lepo istestiran, predstavljam vam ga detaljno,
Kao što ste mogli pročitati u kartici About blog/Disclaimer/Contact (klik, klik), moja koža je masna ka kombinovanoj (u zavisnosti od godišnjeg doba), izrazito masna T zona bez obzira na vremenske uslove, proširene pore, povremene bubuljice. Ovo pišem radi vašeg boljeg utiska u vezi ova dva proizvoda.


Skin Moisturizing cleansing gel

Ono što moram odmah, u prvoj rečenici, da napišem, je to da ovaj gel miriše neverovatno dobro! 
Ambalaža ovog proizvoda je u obliku tube, što je savršeno jer možete da istisnete i poslednju kap gela. Sama količina proizvoda koju dobijate je 150 ml. 



Sastav: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Tocopheryl Acetate, Pyrus Cydonia Fruit Extract, Glycerin, Glucose, Fructose, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Allantoin, Maltose, Urea, Sodium PCA, Sodium Lactate, Pentylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Laurate, Tetrasodium Edta, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Mathylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Otvor ambalaže je taman veličine, tako da ne traćite proizvod.


Tekstura je relativno retka, sasvim klasična za gelove. Količina proizvoda koja je potrebna za celo lice:



Šta kaže proizvođač?

Gel je namenjen normalnoj ka kombinovanoj koži.
Bioten Skin Moisture gel za umivanje je obogaćen 100% prirodnim ekstraktom dunje, dobijen nežnim i ekološkim metodama ekstrakcije, pomaže koži da vrati svoju prirodnu hidriranost i ujedno neguje površinske slojeve kože. Zahvaljujući formuli koja ne sadrži sapune, Bioten gel za umivanje ne isušuje kožu. Efikasno uklanja nečistoće i šminku, ostavljajući kožu savršeno čistom i osveženom.
Upotreba: Svakodnevno nanositi na vlažnu kožu i nežno masirati izbegavajući predeo oko očiju, isprati mlakom vodom.
Proizvod sadrži Hydro Nutrient naprednu formulu koja predstavlja kompleks čistih prirodnih sastojaka i znanje nauke, sprečava dehidrataciju kože, pružajući prijatan osećaj i zdrav izgled kože.
Bez parabena, parafina i veštačkih boja. Dermatološki testirano.

Moj utisak

Moj ritual je takav da se umivam ujutru - samo vodom, posle podne - skidam šminku i uveče - ili skidam šminku ili samo čistim lice i pripremam se za spavanje. Isprobala sam ga na sva tri načina. Kao jutarnji pomoćnik, pokazao se odlično. Jako lepo osveži lice, razbudi vas. Čisti kožu ne ostavljajući je zategnutom, niti dehidriranom. Što se tiče skidanja šminke, takođe je savršen. Koristim ga u kombinaciji sa četkicom za čišćenje lica (biće poseban post), tako da nakon čišćenja ne ostane ni najmanji trag šminke. Nije nimalo agresivan, niti grub, a ukloni sve nečistoće.

Cena: oko 250 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Ocena: 5/5.

Skinnergy Refresh it! moisturizing cream-gel


Kako volim da menjam proizvode za negu lica, a u dnevnoj kremi SPF smatram obaveznim, ova mi se činila kao savršen izbor sa SPF-om 15. Navedeno je da sadrži ekstakt gođi bobica i iako ne znam tačno kako gođi bobice mirišu, miris kreme mi se sviđa. Osvežavajuć je, nije previše intezivan i ne zadržava se dugo na koži.


Sastav: Aqua, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Alcohol Denat, Glycerin, Nylon-1010, Dicaprylyl Carbonate, C14-22 Alcohols, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Panthenol, Ethylhexyl Triazone, C12-20 Alkyl Glucoside, Carbomer, Lycium Barbarum Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Pallulan, Soluble Collagen, Glycogen, Hydrolyzed Elastin, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Serine, Trehalose, Urea, Algin, Parfum, PEG-8, Tetrasodium Edta, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Ascorbic Acid, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Potassium Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Sodium Succinate, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Lemonene, Coumarin, Geraniol.

Proizvod je smešten u kartonsku kutijicu na kojoj se nalazi svi potrebni podaci, a sama krema dolazi u tubi u količini od 50 mililitara.


Tekstura kreme je srednje gustine, nije previše retka, nije gusta, Takođe, nije potrebna velika količina kreme, a otvor na tubi je savršene veličine za precizno doziranje.




Šta kaže proizvođač?

Bioten SKINNERGY refresh it! moćna hidratantna krema za normalnu/mešovitu kožu, koja obezbeđuje optimala nivo hidratacije! Njena prijatna, lagana tekstura brzo se upija i momentalno osvežava Vašu kožu poput energetske eksplozije! 
Obogaćena je:
- 100%prirodnim ekstraktom Gođi bibica koje je poznato kao "voće sreće", a uloga mu je da poveća energiju, vitalnost, snagu i zaštiti kožu od prevremenog starenja.
- Moisture Plus predstavlja jedinstvenu kombinaciju hidratantnih sastojaka i prirodnih bio-polimera, koji ima dvostruku funkciju: deluje kao zaštitni film na površini kože i kao hidratantna rezerva u epidermusu. Obezbeđuju momentalnu hidrataciju koja traje 24h.
- SPF 15 štiti vašu koža od štetnog UVA/UVB zračenja.
Upotreba: Nanositi svakodnevno na očišćeno lice i vrat. Izbegavati predeo oko očiju jer sadrži UV filtere.
Dermatološki testirano. Ne sadrži: parabene-parafin-veštačke boje.
Preporučuje se za uzrast: 20-30.

Moj utisak:

Krema se lagano raspoređuje po koži i brzo upija, ne ostavljajući težak osećaj, niti masan trag. Nije potrebna velika količina kreme za celo lice. Moju kožu zaista nije opteretila, niti dodatno zamastila, već bude osvežena i hidriranana. Šminka lepo seda na lice i ponaša se tokom dana. Sjajna i pritupačna dnevna krema, sve preporuke.

Cena: oko 450 dinara u zavisnosti od prodajnog mesta.

Ocena: 5/5

Da li ste vi isprobali ove ili neke druge Bioten proizvode? Koji su vam omiljeni?

You Might Also Like

4 коментара

  1. Prilično sam sigurna da ovi proizvodi nisu dostupni u RH, ali sam i dalje odlučila kliknuti na post. Moram pohvaliti slike koje su stvarno odlične! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno, nisam sigurna. Ako nema, nadam se da će uskoro stići, jer su zaista odlični i po kvalitetu i cenovno. :)
      Hvala ti puno! :)

      Delete
  2. Meni su odlicni njihovi proizvodi i mnogo volim proizvode za pranje lica. Smatram da kvalitetan proizvod za pranje lica olaksava posao u uklanjanju sminke sa lica te sam u potrazi za nekim novim mirisljavim gelom za pranje lica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobaj ovaj ako već nisi, meni je savršen. :)

      Delete

Contact Me