Fashion new in Zaful

Zaful Haul - Kupovina i utisci

September 27, 2016Jelena Matovic

Slika preuzeta sa www.zaful.comz

U jednom od prethodnih postova (klik, klik), sam vam u saradnji sa Zaful kompanijom predstavila neke odevne komade za koje mislim da vrede pažnje. Neki od njih su mi pristigli, pa sam rešila da sa vama podelim svoje utiske. 

1. Long Sleeve Solid Color trench coat

Ovaj "kaput" možete pogledati na njihovom sajtu OVDE.  Na slici, bar meni, deluje kao da je malo deblji. Na narednim slikama možete pogledati kako izgleda na meni, na dnevnoj svetlosti.


Kao što vidite, ovaj komad je više kao neka lagana jaknica ili košulja. Veličine su tačne sa merama koje stoje u tabeli. Ono što mi se nimalo ne sviđa jeste materijal. Jako je plastičan, loša sintetika, tako da na koži nije nimalo prijatan. Takođe, jako teško se pegla.

Rukavi su neke srednje dužine, ne skroz dugi, a mogu se podići tako što se deo koji je unutar rukava, zakači za dugme.



2. Cut Out Sports Bra

Ovaj sportski top nisam slikala na sebi jer spreda izgleda jako čudno. Razlog tome jeste što ima sunđeraste umetke i kada ga obučete, oni se ocrtavaju, bukvalno imate dva upadljiva kruga. Pozadi je isti kao na slici sa sajta, a možete ga pogledati OVDE.





Materijal je pamuk, ali jako tanak. Brus je udoban, ne steže ništa, ne žulja, "drži" lepo inače, ali mislim da nije baš za sportske aktivnosti. I dalje ću ga nositi ispod neke majice i slično, ali ću svakako izvaditi jastučiće.

3. Red Plunging Neck Sleeveles Jumpsuit

Najbolje sam ostavila za kraj. Već u prethodnom postu mislim da ste mogli primetiti koliko sam se oduševila ovim kombinezonom i to je sasvim opravdano! Mislim da definitivno kod kineske robe važi da ako nešto malo više košta, to bude zaista super. Ovaj komad možete pogledati OVDE.


Obožavam ga! Materijal je prijatan i udoban, kroj je divan i sam kombinezon jako lepo stoji.


PR post.
***
Kako vam se čini ovaj post? Jeste li već naručivali sa njihovog sajta i kakva su vam iskustva?


You Might Also Like

6 коментара

  1. Kaput je predobar,super :)

    http://takojato.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Odabrala si fine komade, s tim što mi je jako žao zbog mantila jer je izgledao kao komad sa potencijalom. :( Nisam sigurna da li bih u skorije vreme skupila petlje da ponesem ovakav kombinezon, tebi svaka čast! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jako je lep model. Nosiću ga verovatno, ali na nešto sa dugim rukavima jer materijal stvarno nije prijatan. :/
      Treba imati pomalo petlje, ali meni se jako svideo, divan je. :)

      Delete
  3. Meni se kaputić baš dopada :)
    Ja sam prezadovoljna torbom, ogrlicom i kupaćim kostimom koje sam naručila sa tog sajta.
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je jako sladak, ali previše "plastičan". Gledala sam utiske ostalih i gotovo svi hvale kupaće kostime, nakita imam i previše, ali zato moram pogledati torbe. :)

      Delete

Contact Me