Avon Balea

2016. Favourites - Skin and hair care | Favoriti 2016. - Preparativa

January 23, 2017Jelena Matovic


Nakon favorita iz sveta šminke (klik za post), vreme je da pređemo na one, bar meni, važnije. Preparativa, odnosno, prvenstveno nega kože, ali i kose. Počinjemo!

Nega lica


Bioten Skin Moisturizing cleansing gel i Skinnergy Refresh it! moisturizing cream-gel - Ova dva proizvoda idu jako lepo zajedno. Gel je namenjen normalnoj ka mešovitoj koži, a krema masnoj koži. Pored ove kreme, koristila sam i onu koja je namenjenoj normalnoj ka mešovitoj koži i jako mi odgovara, naročito u ovom hladnom periodu. O ovim proizvodima možete čitati u posebnom postu OVDE (klik, klik).

Balea Sanfte waschcreme - Ova krema za umvanje mi je otkriće u poslednjih par meseci i jako mi se sviđa. Njom se umivam samo ujutru i koža nakon korišćenja bude prelepa i meka! Što se tiče skidanja šminke, tu se nije pokazala baš fino, ali sam je i nisam kupila sa tom namerom.

Balea micelarna voda za suvu i osetljivu kožu - Sjajan proizvod! Nežan je prema koži, odlično uklanja svu šminku i cena mu je takođe super. Sve o ovoj micelarnoj vodi možete pročitati OVDE (klik, klik).

Avon Planet Spa Perfectly Purufying scrub - Ovaj piling preporučujem svakome kome treba čišćenje, piling i osvežavanje kože. Više o njemu u postu OVDE (klik, klik).

Eveline Cosmetics SOS mask for very dry skin - Divna gel maska koja stvarno prelepo hidrira kožu! U ovom hladnom periodu mi naročito prija, pa je znam koristiti i do 3 puta nedeljno. Više o ovoj maski u postu OVDE (klik, klik).

Avon Planet Spa Heavenly Hydratation facial oil - Ovo ulje za lice koristim svakodnevno u kombinaciji sa dnevnom kremom, pre šminkanja. Divno hidrira kožu, a šminka mnogo lepše izgleda. O ovom ulju detaljnije u postu OVDE (klik, klik).

Ebelin proffesional massage pad - O ovom jastučetu za čišćenje lica sam vam pisala OVDE (klik, klik), a sada je dostupno i u većoj verziji! Tome sam se jako obradovala jer mi je sada još lakša da čistim lice, ali i četkice za šminkanje. 




Nega kose


Balea Tiefen Reinigung shampoo - šampon za dubinsko pranje kose - Proizvod koji će mi biti u favoritima zauvek, tako da vam ga verovatno neću više pominjati, da se ne ponavljam. Sve o njemu možete pročitati OVDE (klik, klik).

Schauma Nectar Nutrition shampoo - Proizvod koji zavređuje više pažnje. Čini kosu meko, sjajnom i ne otežava je. Poseban post posvećen njemu OVDE (klik, klik).

Balea Oil Repair haarol - O ovom ulju isto kao o Balea šamponu. Miriše PRELEPO (morala sam velikim slovima :)), čini kosu mekom i ne masti je. 

Antiperspiranti


Dove Go Fresh cucumber & green tea scent - Jedini dezodorans koji mi je zaista odgovarao u svim poljima. Divno miriše, neutrališe neprijatne mirise i dugotrajan je. Ne sprečava znojenje, što i ne tražim jer ne želim začepljene pore. Sve preporuke!

Delimo li neke od favorita? Koja su vaša "otkrića" među dekorativom iz prethodne godine?

You Might Also Like

4 коментара

  1. These all look so great!

    XO,
    Allie
    https://alliesfashionalley.com/2017/01/nasya-gorgeous-dresses-with-a-mission/

    ReplyDelete
  2. probala sam tri od tvoja favorita: baleino ulje i micelarnu i tu gumenu stvarcicu za lice..Samo mi se ulje ne svidja, ali mirise prefino i micelarna je okej ali mi je garnier bolja. A kod nas jos uvijek nema kupiti Balea Tiefen Reinigung sampon, ili bilo kakav za dubinsko pranje, a nadam se da ce se to uskoro promjeniti, pisala sam im da nabave =D, nadam se da ce se i meni svidjeti kao tebi

    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garnierovu još uvek nisam isprobala. Čini mi se prema utiscima da je bolja ona dvofazna od klasične. Ahahaha! Uzela si stvar u svoje ruke. :D Nadam se da će uskoro stići i da će ti odgovarati! :)

      <3

      Delete

Contact Me