Balea Serumi

Balea Beauty Effect Hyaluron booster

February 18, 2017Jelena Matovic

Balea proizvodima je uvek bila zajednička osobina to da su povoljni, a da među njima možete naći zaista sjajne proizvode bilo da je u pitanju nega kože, kose, proizvoda za oralnu higijenu itd.
Proizvod je smešten u bočicu sa pumpicom, a količina koju dobijate je 10 mililitara.


Formula seruma je skroz providna, gelasta i blagog mirisa. Jedna pumpica "izvuče" serum u veličini zrna graška, što možete videti na narednoj slici.


Sastav: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Alpinia Galanga Leaf Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. 


Šta kaže proizvođač?

3D efekat za precizno nanošenje. Dvojna hijaluronska kiselina i ekstrakt galange osvežavaju kožu i čine je sjajnom. Hijaluronska kiselina hidrira kožu, sprečava gubitak vlažnosti na koži i popunjava bore iznutra. Visoki delovi molekula grade zaštitni sloj na koži koji sprečava gubitak vode, dok niski delovi molekula prodiru u površinu kože i čuvaju njenu hidrantnost.
3D efekat za vidljivo ublažavanje bora: ekstrakt biljke galange stimuliše novo nastajanje hijaluronske kiseline.
Upotreba: Ujutru i uveče nakon čišćenja lica precizno naneti serum na bore, npr. na deo oko očiju i usana. Idealno kao podloga za šminku.

Takođe, naznačen je raspon godina za korišćenje ovog proizvoda od 35-45.

Moj utisak

Odmah sam primetila da je ovaj proizvod je naznačen kao buster, što je ništa drugo nego serum sa fensi nazivom, proizvod dobrog marketinga. Čisto napomena, ako vas to privuče da kupite neki proizvod.
Iako nisam u rasponu godina za koji je ovaj proizvod namenjen bio mi je potreban serum koji će da dubinski hidrira kožu. Kako su promenili sastav Balea Aqua serumu, morala sam da tražim alternativu, pa sam ga nekada koristila i za celo lice.
Nemojte da vam plaši to što proizvod sadrži hijaluron. On nije namenjen isključivo za bore. To je jedan od najboljih ovlaživača kože i sastojak koji je uključen u većinu proizvoda za negu lica, u većoj ili manjoj količini. 
Koža oko očiju mi je u zimskom periodu bila dosta dehidrirana, pa sam proizvod na tom predelu najviše koristila. Iako je militraža proizvoda mala, jedna pumpica će vam biti dovoljan za nanošenje na oba oka. Proizvod mi je pri kraju, a koristila sam ga svako veče od septembra, tako da možete proceniti koliko dugo traje.
Tekstura je veoma gelasta i kada ga nanesete oko očiju, kao da pomalo hladi, pa vas dodatno i razbudi ako ga nanosite ujutru. Dok nanosite serum, pred kraj njegovog upijanja skroz u kožu postane pomalo lepljiv, ali se skroz upije i koža ostaje glatka i nežna.
Moram da naglasim da nemam neke vidne bore oko očiju tako da što se toga tiče, nisam najbolji primer, ali što se tiče hidratacije jesam, i tu svrhu je savršen. Nije težak na koži, lepo se upija i primetila sam da kada se šminkam korektor mnogo lepše izgleda.

Cena: oko 500 dinara, ocena: 4/5.
Ambalaža: 5/5.
Dejstvo: 4/5.
Konačna ocena: 4/5.


Jeste li iprobali ovaj proizvod? Ako ne, koji su vaši omiljeni serumi?

You Might Also Like

2 коментара

  1. Koristim Vichy serum i jako sam zadovoljna, to je zapravo prvi serum koji sam u zivotu probala. Zato me je i privukao naziv tvog posta, da vidim kakavje ovaj. Svakako cu ga imati u vidu. :) Lepa recenzija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti za preporuku i pohvalu! Drago mi je da ti se sviđa. :)

      Delete

Contact Me