Golden Rose Obrve

Golden Rose Eybrow Styling Kit

April 29, 2017Jelena Matovic


Obrve su postale apsolutni must u šminkanju u proteklih par godina! Samim tim se i tržište u vezi sa proizvodi za obrve naglo povećalo. Olovke, senke, gelovi, maskare itd.


Golden Rose je jedan od brendova koji su podržali Serbian Bloggers day druženje, pa se tako i ovaj proizvod našao u GR kesici. 
O njihovoj single senki za obrve sam vam pisala u postu (klik, klik), o makeup favoritima 2016. godine.

Proizvod je u elegantnoj kartonskoj kutiji, klasičnoj za Golden Rose. Unutar nje je kutijica od kombinacije plastike i metala u kojoj se nalaze vosak u boji, dve senke, mini pinceta, četkica za obrve i ogledalce duž poklopca.
Nijansa koju sam testiranja je 02 Ash, a postoje još i 01 Blonde i 03 Dark brown. Vosak sarži 1,7 grama, a senke po 2,5 grama.



Pinceta je jako dobra i jako bih volela da je pronađem u punoj veličini! Četkica sa jedne strane je spoolie za rasčešljavanje, a sa druge kosa četkica za nanošenje senke. Spoolie je okej ako vam preko dana zatreba da prođete kroz obrve, dok druga strana, čekica za nanošenje senke nija baš praktična, tako da sam koristila četkicu koju inače koristim za svoje obrve. 


Na narednoj slici možete videti swatcheve redom: vosak, svetla senka, tamna senka. 


Nisam ranije radila sa voskom za obrve tako da nisam znala šta da očekujem, a najveći strah mi je bio da će obrve izgledati masno. Obe senke su lepo pigmentovane i mekane. U paleti su mi izgledalo jako svetlo i mislila sam da mi neće odgovarati, ali su tamnije kada se nanose, tako da obratite pažnju na to prilikom biranja nijanse. 

Nanosila sam tamniju nijansu na sredinu obrva ka kraju, a svetlu na sam početak obrva. Za veću previznost preporučujem vam da malo pokvasite četkicu. Prošla sam spoolie četkicom kroz vosak i nanela na obrve da setujem sve. Vosak se lepo nanosi, ne slepi obrve, niti ih čini masnim i lepo ih učvrsti. Senke su trajale ceo dan i nisu bledele. 

Mislim da je ovo sjajna paleta koja pruža više proizvoda u jednom i veoma je praktična. Ukoliko imate retke obrve, nisam sigurna da će vam odgovarati jer su u pitanju senke. Ali, ako kao ja, volite prirodan izgled i da popunite obrve "tu i tamo" imate moju preporuku!

Cena: za sada nepoznata.
Ambalaža: 9/10.
Dejstvo: 10/10.
Konačna ocena: 10/10.


Koji su vaši omiljeni proizvodi za obrve? Pišite mi! 

You Might Also Like

2 коментара

  1. Inače je meni dovoljno da maskarom za obrve u odgovarajućoj nijansi definišem svoje obrve, ali mi je drago da se priuštiv brend kao što je Golden Rose dobro pokazao. ;)


    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ovo mi deluje bas interesantno, moracu da probam! Odlican post, jako mi se dopada :)

    ReplyDelete

Contact Me