Četke Featured

Makeup Revolution London - New-Trals vs Neutrals eyeshadow palette

November 25, 2017Jelena Matovic

Pre nekoliko nedelja, na radost mnogih, u Srbiju je stigao brend Makeup Revolution London. Radi se o cenovno pristupačnom drogerijskom brendu sa nešto većim kvalitetom od standardnih drogerijskih proizvoda. Meni je pažnju privukla baš ova paleta o kojoj vam pišem danas jer je odlikuju tople nijanse u koje sam posebno zaljubljena. 


Paleta sadrži 16 nijansi po 1 gram, a kombinovane su mat, satenske i šimeraste. 
Paleta se nalazi u kartonskog kutiji sa svim informacijama o senkama, a sama paleta je od čvrste plastike i duž celog poklopca se nalazi ogledalo koje je, zapravo, veoma dobrog kvaliteta. Nazivi nijansi se ne nalaze u samoj paleti, kraj senki, već na plastičnoj foliji koja se lako zagubi.  




Nijanse su: Bias, Neutral, Personal, Vogue, Trend, New-Tral, Tone, Custom, Cool, Style, Partial, Mode, Adapt, Buff, Suit i Strong. 

Swatchevi bez baze za senku:






Swatchevi sa bazom za senku:



Uz paletu takođe dobijate dvostranu četkicu. Inače nisam ljubitelj ovakvog tipa četkica jer nikada ne mogu da ih ubacim u posudu za četkice, pa moraju da stoje ravno u paleti i nisu mi uvek na dohvat ruke. Međutim, iako je ova četkica takva, opraštam joj, jer radi sjajno! Nije jedna od onih malih, bezveznih koje stoje u paleti samo da popune prostor i smanje gramažu senki, već stvarno radi! 
Na jednoj strani je pljosnata i namenjena za utapkavanje, tavno nanošenje senke na kapak, dok sa druge strane se nalazi ona namenjena za blendanje. Pljosnata strana je od dlake srednje dužine i taman gustine tako da lepo hvata proizvod. Blendning strana je takođe od dlake srednje dužine i nije toliko gusta. Koristim je za preciznije blendanje/stapanje nijansi na spoljnom uglu oka.





Ovu paletu sam jako dugo želela jer sadrži tople nijanse koje nisam pronalazila u drugim paletama, a uz to je i veoma povoljna. 
Omiljene nijanse su mi definitivno Vogue, Trend.New-Tral, Tone, Style, Partial i Mode. Divno su pigmentovane i sjajno se blendaju. Šimeraste nijasne Style, Partial i Mode vam preporučujem da nanosite prstom jer tako izvlačite najviše iz njih. One koje su me pomalo razočarale jesu Custom, Bias i Strong. Naročito Custom za koju sam mislila da će biti super mat braon nijansa koja je uvek potrebna, ali je tvrđa u odnosu na ostale i mnogo manje pigmentovana. 
Što se tiče postojanosti, tu imate sve preporuke. Traju na očima i do 12 sati, ne bledi i ne uvlači se u fine linije. Uvek koristim bazu za senku, jer na taj način prekrijem nedostatke na kapcima, a i senka se lepše blenda, iako vam u recenzijama prikažem kako izgledaju senke sa bazom i bez kako biste stekli kompletan utisak. 

Cena: 1194,00 dinara (Alexandar Cosmetics), Ocena: 5/5,
Ambalaža: 5/5,
Dejstvo: 4/5,
Konačna ocena: 4/5.

Da li ste isprobali neke Makeup Revolution proizvode? Preporučite mi neke jer posle ove palete definitivno želim da isprobam još! 






You Might Also Like

4 коментара

  1. Odlican post! Ovu paletu zelim vec jako dugo, ima predivne nijanse, zaista mi se mnogo dopada :) Fotke su preedobre! :D
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Zaista su prelepe nijanse, moraš je imati. :)

      Delete
  2. Odlična recenzija, fotografije su divne, kao i paleta! Baš mi je drago što je ovaj brend stigao kod nas i nadam se da ću ga uskoro isprobati, s obzirom da sam videla da imaju super proizvode.
    Veliki pozdrav!


    Značilo bi mi kada bi posetila moj blog -> http://jednostavnoana.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na komplimentima. Isprobaj obavezno! Cene su im super, a kvalitet je dosta bolji od standardnih drogerijskih brendova. :)

      Delete

Contact Me